Videorecension, eller Clara kan aldrig sluta prata.

Videorecension, eller Clara kan aldrig sluta prata.

Jag låg hemma i sängen igår och tänkte hur trevligt det vore att få blogga lite. Svårt utan internet ni vet. SÅ jag kom på genidraget att jag kunde ju spela in en video, få lite (läs mycket) bokprat ur mig, och ladda upp det idag istället. Sagt och gjort. 

Till att börja med, jag pratar sjukt mycket. Och av någon anledning svär jag dessutom ännu mer. Och ljuset är lite si så där och jag borde antagligen gjort några anteckningar att följa innan. Men men, säg till om allt var åt skogen så gör jag aldrig en videorecension någonsin igen!

Här i första videon pratar jag om dessa böcker;

Sookie Stackhouse #8, #9, #10, #11, Miss Peregrines hem för besynnerliga barn, Hex Hall och Kretsen.

Och här pratar jag istället om;

Den mörka staden, De utvalda: hemligheternas rike, Jellicoe Road och Francesca.

Jag vet att det blev toklånga videor, snabbspola eller titta inte alls om ni inte pallar!

0 thoughts on “Videorecension, eller Clara kan aldrig sluta prata.

  1. Det var helt åt skogen.

    Nejdå det var trevligt att lyssna på, men jag blev lite ledsen åter igen över att jag är en av de få som inte gillade Jellicoe Road. Alls faktiskt. Blev så besviken på den boken.

  2. Jättetrevliga videos. Läste nyligen första delen i De utvalda. Tyckte att det var en alldeles fantastisk fantasyberättelse. Ser så mycket fram emot att läsa de två nästkommande delarna. Även Jellicoe Road skall läsas nu under hösten. Skall också bli så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *