Sing hallelujah, you know they blew ya.

Sing hallelujah, you know they blew ya.

Woop woop! Idag fyller jag år, 23 rara år! Det blir mest pluggande av idag också, tyvärr. Min självdisciplin var inte riktigt på topp igår… MEN nu låtsas vi att den är på topp idag och att uppsatsen blir klar idag så att jag får rymma från denna kammare och leva rövare! Ännu en lyckad stackare som fyller år, denna fotvårdsdag är Pocketlover. Vi gratulerar å det grövsta! EDIT! Tydligen lyckades även Boktagen pricka in denna dag att fylla år på! Hurra för henne med! Triss i bokbloggsfödelsedagar, inte illa pinkat alls!

Psst! 1.47 blir låten om möjligt ännu mer magisk!

14 thoughts on “Sing hallelujah, you know they blew ya.

  1. Grattis i massor till dig och till oss alla tre. Nu ska jag beställa en bok eller två (för jag fick inga böcker i paket…).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *