Önska, önska, önska!

Önska, önska, önska!

Det var också länge sedan jag var med på Annikas bokbloggsjerka så det är sannerligen på tiden, speciellt när det är något så trivsamt som Nämn en bok som står på din önskelista. Trivsamt men så svårt, enmenar jag. Jag kan inte behärska mig utan önskar mig massor.

Först, Jellicoe Road av Melina Marcetta som är så tjusig och som skall vara så bra.

Sedan fortsättningen på Peter Bergtings Legenden om Morwhayle, Demonprinsessan som också den nyss kom ut.

Gail Carrigers Själlös som jag också hört för mycket gott om för att inte ha på önskelistan.

The Faults in our Stars av John Green som också den blivit extremt rosad.

Det var de fyra, men givetvis finns det många fler, men just dessa har ni, bokbloggare, pratar allt för mycket om för att jag skall anse mig klara mig utan dem. Fy på er!

18 thoughts on “Önska, önska, önska!

    1. Jag tror tyvärr också att den har svårt att leva upp till hypen dessvärre men jag vill verkligen försöka ändå. Hoppas den tar sig på slutet!

  1. Jag håller oxå på med Jellicoe men har bara hunnit några kapitel. Är än så länge inte hänförd men dock nyfiken på vartåt det barkar! Men det är lite speciellt att läsa haussade böcker.

  2. Den där Jellicoe Road får man väl nästan ta och läsa någon gång. Det verkar ju vara en till sådan där bok som alla läser.

    1. Ja men jag tror den måste läsas snart. Förra sommaren läste alla den på engelska, och denna på svenska, nästa är det väl något annat som läses och hypas!

  3. Själlös är en sådan där bok som jag sitter och häckar på. När jag har läst klart Sookie Stackhouse blir det nog dags för den för har hört att de lite liknar varandra 🙂

  4. Mmm, längtar efter mail fr bibblan om jellicoe road, men vill läsa ut själlös först, men är redan halvvägs så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *