Om serier jag har missat.

Om serier jag har missat.

På onsdag skall jag opponera och bli opponerad på, min uppsatskompis har skrivit om föräldraskapet i Philip Pullmans serie Den mörka materian. En serie jag har ägt i flera år men inte läst. Därför ger jag mig själv det nu i hemläxa. Jag tänkte läsa i alla fall första delen i några serier som jag redan borde ha läst. De jag vet att jag borde ta mig an är följande:

Jag har alla tre delarna hemma och har bara strö kollat på filmen. Att jag inte har läst tidigare förstår jag inte. De verkar ju ändå smått fantastiska. Så, Guldkompassen skall läsas, helst för länge sedan egentligen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Första delen om Eragon av Christopher Paolini tog jag mig heller aldrig an, men jag fyndade boken inbunden för en femma för några veckor sedan så nu borde det väl bli av. Dessutom har jag förstått att sista (eller senaste bara kanske?) delen nyligen utkommit. Passar bra då.

 

 

 

 

 

 

 

 

Även Arthur C. Clarkes rymdtrilogi har jag gått miste om. Fastän jag tror att jag har sett filmen någon gång för flera år sedan borde jag verkligen läsa 2001: A Space Odyssey.

 

 

 

 

 

 

 

 

Är det några andra strålande serier ni kan tänka er att jag gått miste om? Gamla som nya, tipsa gärna!

 

0 thoughts on “Om serier jag har missat.

 1. Ny serie: Har du läst Maze Runner? Jag har bara läst den och inte resten i serien, men den var hemskt spännande.

  Gammal serie: På tal om rymd är Enders Game en storfavorit! Gud vad jag fastnade i den när jag läste den förrförra året.

  1. ….kunde inte hålla mig och skriver en kommentar till 😛

   Guldkompassen har jag läst första och andra boken. Första blev jag tokförälskad i men andra gillade jag inte lika mycket men tänkte läsa om dem på engelska i år för den fina serien förtjänar en chans till. Saknar världen från första boken, så mysig,läskig,spännande och vacker!

   Eragon började jag läsa 2010 kom halvvägs sen tröttnade jag, men ska jag också ge den en chans till!

   1. Håller på med Maze Runner nu! Har inte kommit så långt men får hittills lite Flugornas herre vibbar, tyvärr. Men jag hoppas på uppsving!
    Enders Game har jag inte läst än, skall kolla upp bums! Tack för tipsen!

 2. Påbörjade andra delen i Eragon serien men orkade inte ta mig igenom den, tror jag tappade intresset för den någon gång under läsningens gång 🙁

 3. Påbörjade andra delen i Eragon serien men orkade inte ta mig igenom den, tror jag tappade intresset för den någon gång under läsningens gång 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *