It’s a dirty job, but someone’s gotta do it.

It’s a dirty job, but someone’s gotta do it.

20130708-221821.jpg

Så här ser det ut hemma hos mig just nu. Det är huller om buller, strykande, listor, noter och texter från bandrep, skymningen smyger sig in från balkongen och Bonnie Tyler spelas på högsta nivå medan jag stryker och skriver viktiga listor. Det är rätt fint görande och jag tänkte att jag Pausar för att göra något annat fint, blogga lite. Jag hoppas att ni har det fint i sommarböljan, ni också.
Idag har jag hållit mig till hushållsnära tjänster, då jag inte jobbade idag. Bakat kakor, sopsorterat, städat ugnen, längtat efter att få plocka blåbär och sådär ni vet. Jag har precis läst klart den 11e Sookie Stackhouse boken också och längtar efter att den 12e skall komma med posten. Det kommer komma en till, eller antagligen ett par, trillionrecensioner med tanke på att jag fatala mängder böcker jag inte har skrivit om, men just nu kändes det viktigast att bara titta in och säga hej!

0 thoughts on “It’s a dirty job, but someone’s gotta do it.

  1. Ja, sambons och min lägenhet är inte mycket bättre just nu kan jag tala om. Det hade behövts komma upp ett antal hyllor och lite foton på väggarna och städas undan lite till sen skulle man nog kunna säga att stället skulle duga 🙂 Sådant man får ta när två lägenheter blir en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *