Growing up is accept that your from Hogwarts is never going to come.

Growing up is accept that your from Hogwarts is never going to come.

Jag har ingenting vettigt att skriva om. Det märks just nu särskilt tydligt i min uppsats. Har jag nämnt att den skall, i sitt råmanus form, in på måndag? Cirka femton sidor skall jag skicka in. Jag är på sida sju. Och jag skall jobba hela helgen så när jag skall få tid att skriva resterande åtta vet jag inte. I mitt huvud är dessutom uppsatsen klar sedan rätt så länge, men det blir ju en helt annan sak att sätta den på pränt. Just nu vill jag inte alls. Jag vill sitta i skogen i en koja, lyssna på vinylskivor, läsa böcker och bara vara ifred ett tag. Men icke. Dessutom har jag tandvärk av visdomständer. Idag är en sådan dag då jag extra mycket längtar till Hogwarts.

0 thoughts on “Growing up is accept that your from Hogwarts is never going to come.

  1. När jag skrev uppsatser och hade skrivkramp brukade jag lägga till lite rubriker, öka radavstånden, lägga till lite blankrader i sidhuvud och sidfot osv för att få texten att se mycket längre ut än den var. Då brukade det släppa rent psykologiskt och jag fick ner även resten av texten (och sedan fixade jag givetvis till den efteråt igen).

    PS Jag fick hem Solens gyllene äpplen från bokbörsen igår, ser fram emot att läsa den i helgen!

    1. Bra tips det där, skall prova det ordentligt vid nästa sittning, nu nöjde jag mig med att bara hoppa runt mellan de olika avdelningarna och skriva lite här och lite där och fixade med litteraturlistor och sådant för att det inte skulle bli för monotont.
      OH VAD ROLIGT! Jag är hemskt taggad för din skull!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *