En logga, en f-skatt, en portfolio.

En logga, en f-skatt, en portfolio.

NamnloggaJag har varit väldigt inaktiv på sociala medier på sistone, såväl Instagram som blogg, men jag har försökt spendera tiden väl ändå. Jag bestämde mig att ta tag i mig själv. Så jag har uppdaterat och formgivit mitt CV, gjort en logga, blivit godkänd för F-skatt, köpt en hemsidedomän, startat en portfolio och försökt fylla upp den med allt jag kan komma på. Nu börjar jag känna mig i slutet av detta krafttag och tänkte att ni kanske ville se?
Här ovanför är mitt namn så som jag tänkt att det ska se ut i yrkessammanhang, matchande bloggensheader och mina visitkort men ändå självständig. Portfolion finns att bläddra runt i här. Säg jättegärna vad ni tycker, om något saknas, är fel eller bör ändras. Jag har bestämt mig för att jag får fram till söndag på mig med detta projekt, sen ska det få flyga ut i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *