”Den sanna historien om de fördärvade.”

”Den sanna historien om de fördärvade.”

templar-vampyrologi

För ett par veckor sedan recenserade jag boken Illusionologi och bestämde mig då för att framåt prata om alla de Ologi-böcker jag har i min ägo. Inte regelrätta recensioner eftersom det var ett tag sedan jag läste de olika böckerna men lite tankar om dem i alla fall. Och med tanke på att Vampyrologi är med på årets bokrea tänkte jag att den passar bra på att vara först ut.

Böckerna är alltid förtjusande vackra, det kan man räkna med direkt, men denna är nästan ännu tjusigare än vanligt, kanske för att den utspelar sig under en tidsepok som verkligen tilltalar mig. Denna bok, precis som de andra, blandar fakta med en sidohistoria, i detta fall är den dessutom väldigt spännande, jag vill inte riktigt jämföra med de andra men det är klart en av de bättre sådana.

vampireologyinsideNi ser ju hur tjusig den är, och för att få den för ynka 89 kronor i nyskick är ett riktigt kap! Denna bok har även blivit grunden till ett brädspel som jag känner mig mäkta sugen att prova på, kolla här.

 

0 thoughts on “”Den sanna historien om de fördärvade.”

  1. De är så vackra och charmiga, de böckerna! Min syster, som nu är 18, har samlat sedan hon var 11, vi brukar ofta fastna på golvet framför hennes bokhylla när jag hälsar på i familjehemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *