Bra start på helgen!

Bra start på helgen!

20130830-122720.jpg
Den här boken, som jag hittade på en loppis igår men inte köpte, får illustrera lyckan, främst för att jag inte har någon annan passande, och detta är ju ändå n bokblogg, men jag ville bara att ni skulle få veta att jag kom in på förlagskunskapen ändå! Var på reservuppropet nyss, knep en plats och börjar skolan på torsdag! Hoppas er helg startar lika fint!

0 thoughts on “Bra start på helgen!

  1. Åh herregud, Sexy Western! Jag läste exakt en av dem som en kompis lånade mig i högstadiet; han var väldigt entusiastisk över dem. The horror! The horror!

    Grattis till skolan dock!

    1. Hahaha jag läste aldrig sådana här med en typisk nish, dock minns jag med fasa en jag kom över som hette Varning för gifta män. En riktig bladvändare som du förstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *