Bloggen fyller snart två år!

Bloggen fyller snart två år!

Om inte mitt minne missminner mig så fyller denna goa blogg två år i dagarna, det torde vara den 29e!

Rococo Birthday

 

Så givetvis blir det en tävling! Det har ju blivit kutym och skick att ha detta. Så jag inleder denna redan nu, när jag har internet att roa mig med och så att födelsedagen inte faller i glömska! Så från och med nu till och med den 2 april är det fritt fram att tävla. I potten ligger sedvanligt ett hemligt proppat paket anpassat efter vinnaren. Regler då? Hade jag haft bättre internettillgång hade jag gjort något klurigare, det får bli till tre års jubileumet istället. Nu får det räcka med att ni kommenterar på detta inlägg, vilket ger er en poäng, länka till tävlingen på blogg en poäng, länka på twitter en poäng, länka på facebook en poäng och så vidare. Ni har ju varit med förr så ni fattar! Men för att förtydliga lite ändå, det är detta inlägg som det skall länkas till och framför allt kommenteras på för att göra det lättare för mig att överskåda. Och som vanligt,

MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR!

Edit jag vet inte om det framkom, men jag kör alltså lottdragning sen när jag räknat allt den 2 april alltså.

0 thoughts on “Bloggen fyller snart två år!

  1. Grattis! Jag är lite tråkig och kommenterar bara inlägget vilket endast ger mej en poäng. Så jag hoppas på tur 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *