Bäst just nu.

Bäst just nu.

Jag tappade min mobil i vatten i lördags så den gick sönder, men trots det har veckan faktiskt fin på alla sätt och vis, jag tänkte att vi kunde ta en titt på highlightsen.

Låt:

Amanda Bergmans band Amason har gjort en cover på 80-tals klassikern I want to know what love is. Så bra.

Bild:

13551538_648092785342651_1721179117_n13651755_592322194283108_391052709_n

Två från i lördags, först picnick i Vitan med min storebror Aron och bål, och många andra såklart, och sen bild på mig och Julia när vi var på Trädgården samma kväll.

Tidsfördriv:

Jag kunde inte hålla mig längre igår utan laddade ner Pokémon Go som en amerikansk användare, och sen var jag ute i två timmar i går kväll och det är SÅ ROLIGT ATT JAG DÖR! Älskar älskar älskar detta. På väg till jobbet levlade jag precis upp till level 5 så när jag slutar ska jag få pröva på att gå till ett gym och träna mina Pokémons <3 Kombinerar detta med Zombies Run för övrigt, mycket roligt!

Bok:

Fick hem Modernistas nyutgåvor av Maria Gripes Glasblåsarns barn och Pappa Pellerins dotter i måndags och de är hur fina som helst och jag ser verkligen fram emot att få läsa dem.

Serie:

dBEzxLUpJxo6W5y8idw9FMK1MNC

Jag matade mig igenom Marcella nyss, främst för att jag är så förtjust i Anna Freil. Och den var kanske lite väl realism för min smak, men absolut välspelad, komplex och med representation av ett rasblandat par (finns det ett bättre ord för det som jag inte lyckas hitta trots allmighty google?) där paret visserligen har problem, men inte på grund av det.

Vad har ni haft för er på sista tiden?

0 thoughts on “Bäst just nu.

  1. Pokémon Go. Hjälp vad mycket tid jag lagt på det. Lv 11 nu. Men det är ju så kul. Dock är jag i en liten by utanför Halmstad just nu. Med ett PokéStop och knappt några Pokémons. Så jag har typ slut på bollar hela tiden. Längtar tills jag kommer till en större stad.

    1. Åh, lider med dig </3 Jag ska upp till jordens minsta by i Sveriges minsta komun nästa helg och fasar, men tänker att jag kanske åtminstone kan rusa fram och tillbaka och kläcka alla ägg om det inte finns några stopps.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *