Vilka böcker ska jag köpa härnäst?

Vilka böcker ska jag köpa härnäst?

Okej, om vi bortser från att senaste inlägget var en book haul och det alltså kommit upp till ytan att jag har en del olästa böcker att frossa i just nu, så skall jag göra en bokbeställning ikväll. Det är dags att köpa kurslitteratur och det är ju alltid plågsamt, främst för att böckerna är dyra och också för att när kursen är över vill man egentligen aldrig se dem igen. Hur som helst. För att göra det hela roligare tänkte jag slänga in ett par extra böcker också, sådana som är allmänt fina att ha. Just nu funderar jag på dessa och vill veta vad ni tycker om saken.

9132159404

 

Blodsmagi av Tessa Gratton, vet inte mycket vad den handlar om. Men jag har förstått att ryggen är i sammet…

114179

 

Demonprinsessan av Peter Bergting har jag fortfarande inte läst, men del tre borde väl komma snart så det börjar bli dags.

de_utvalda_monstrets_dotter-cashore_kristin-17043660-frnt

 

Monstrets dotter har jag läst, och tyckt väldigt mycket om, men det var på lösa pappersark och passar alltså inte i hyllan. Och del tre kommer ju snart och jag tycker så mycket om de två första att jag nog vill ha alla tre inbundna och tjusiga. Jag insåg förresten nu att jag har del ett i vuxenutgåva, och egentligen vill jag nog ha ungdomsutgåvan istället…

The_Walking_Dead_vol6

 

Del sex, Totalt jävla mörker i Walking Dead serien kom nyss ut. Har halva femman kvar men jag vet ju att jag vill ha alla.

The_Beatrice_Letters

 

Och sist men inte minst The Beatrice Letters som är typ en companion book till A series of unfortunate events men de vackraste citaten man kan tänka sig i;

146367056610014204_y6MqD7pP_cSå, vilka röstar ni för? Eller borde jag köpa några helt andra? Funderar ni lite så äter jag middag så länge!

 

0 thoughts on “Vilka böcker ska jag köpa härnäst?

  1. Kan tipsa om Veronica Roths böcker. Sjukt bra. Slukade båda två på två dagar på engelska till och med och det brukar alltid ta längre tid att läsa på engelska än på svenska men jag kunde helt enkelt inte sluta läsa. Gillar även Cashores böcker så de borde du verkligen plocka med.

    1. Divirgent har jag läst på svenska så därför väntar jag nog in den svenska översättningen på Insurgent, brukar ha svårt med att byta språk, hela berättarrösten förändras för mig. Cashores skall bli mina en vacker dag, men jag måste verkligen fundera över om jag behöver köpa om del ett och två när jag har ettan i vuxenomslag, och tvåan har jag i förhandsexemplar. Vi får se vad det blir av allt!

    1. Jag hoppade över båda dom två :O Spar dem tills det är verklig nöd och jag vet att jag behöver något riktigt bra.
      Läste Fire på svenska, i sådant där förhandsexa4utgåva, men jag gillade den ändå, när jag väl satte mig in i att läsa ur en stor pärm. Men vi får se hur trean blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *