”Vi hade bäddat åt den i en låda och gav den böckling och mjölk.”

”Vi hade bäddat åt den i en låda och gav den böckling och mjölk.”

20111019-005231.jpg

Egentligen ville jag bara provblogga, har gått och blivit vuxen och skaffat en iPhone så det blir säkert smidigare att göra det nu. När som helst och var som helst. Detta är i alla fall vad jag läser just nu; Världshemligt av Barbro Lindgren. Jag tycker inte så värst mycket om denna trilogi egentligen, men det är, precis som nästan allt annat jag läser nu, för skolan. Vissa saker tycker jag väl om men jag tycker att hon hoppar lite väl fram och tillbaka, även om det skall vara en dagbok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.