Veckan som varit, kommit och gått.

Veckan som varit, kommit och gått.

Jag har varit helt orimligt trött i en vecka snart, tror att jag inte var beredd på att det blev en liten vinter till, så bloggandet har blivit oprioriterat, men annat jag hunnit med och dokumenterat med mobilen är följande;Jag hade äntligen vett nog att använda Ivana Helsinki-klänningen med Mumin-tryck. Den var lika underbar att ha på sig som att titta på.Det blev fredag och jag satte mig på första bussen hem till Norrtälje efter jobbet. Bytte om till mjuk, stickad tröja, storhandlade, städade, badade och gick och la mig tidigt. Otroligt skönt.  Nästa morgon stod jag nämligen redo och i kö i över två timmar för att vara först in på en loppis. Det kanske låter helt otroligt men det är sant. Såhär är det nämligen. Loppisen i fråga lägger ibland upp bilder på vad de skall sälja nästkommande gång och bland bilderna såg jag en kultsten. Och eftersom kön brukar ringla sig lång en timma innan öppning redan, så ville jag vara säker. Men jag var först och den, och detta, bland annat, fick jag med mig hem.Jag älskar verkligen kultstenarna av Bengt Berglund, men de är hopplösa att få tag på. Antikaffärer har dem ibland, men oftast för över 700 kr, och även om jag lovat mig själv att köpa en till mig för att fira nya jobbet har jag inte velat betala så mycket. Den jag köpte i lördags kostade 20 kr, och en hel del dötid i kö då. Men det kändes betydligt mer överkomligt.   Efter en rejäl loppisrunda mötte jag upp goda vänner och åt lunch där jag brukade jobba förut, pussade på en nästan ny bäbis och firade min kultsten-framgång med en öl.Väl hemma provade jag en loppisfyndad kjol. Den har hängslen, är handsydd och i råsiden. Så himla fin tycker jag.  Under lunchen lyckades jag övertala mitt sällskap och ett antal ytterligare att vi skulle gå och se på Love Antell, för att han spelade i Norrtälje samma kväll, och det vore väl roligt att i alla fall göra någonting. I efterhand är jag mycket nöjd. Det var bra musik och varmt av dans, vilket alltid är ett plus.   Söndagen kom och jag tog igen tidiga mornar med en brakfrukost tillsammans med senaste Opsis.  Sedan försökte jag ladda frysen och bakade bröd.  Det blev mina favorit tekakor, som man gör på en gröt av havregryn och linfrön. Söndag kväll fick jag för mig att prova det där med stretching. Det gick otroligt dåligt. Här försöker jag nudda golvet antar jag. Får öva mera. I tisdags hittade jag en randig Marimekko-tröja för ynka 90 slantar. Så igår klädde jag mig i den. Och hängselbyxor. Och insåg att jag såg ut som en förvuxen femåring med tydliga Danny och Chucky-influenser. Typiskt.Senare under dagen såg jag ett rådjur utanför mitt kontor, och insåg att jag redan har jobbat en hel månad på Opal. Tiden går så himla fort.

Idag är det dock bara halvdag och jag tänker ägna hela påsken till att vila upp mig och sakta dona med saker. Vad skall ni göra under påsken?

0 thoughts on “Veckan som varit, kommit och gått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *