Utvald.

Utvald.

20120417-195012.jpg

Idag när jag vandrade för att hämta posten väntade där en paket, vilket jag fann mycket märkligt då jag nu lever på den tightaste av budgetar och minsann inte roar mig med något underbart som kan komma med posten. Nej mjölk, snus och räkningar lägges slantarna på och där med basta. Förstå därför min obeskrivliga lycka när det var ett recensions-ex av del två i De Utvalda! Direkt satte jag mig, glad som en husalf nynnandes på tomtens verkstads teamsong, och gjorde hål och satte i pärm för att underlätta läsandet. Få minns nog att jag gillade den första delen för då vandrade det inte runt många läsare här men det gjorde jag i alla fall och nu ser jag mycket fram emot denna del! Tack så mycket Semic!

0 thoughts on “Utvald.

  1. Läser den på eng nu. Och den är bra men går långsamt fram, vilket även första gjorde. Vet inte varför, jag gillar ju den (och den första mycket) men ändå läser jag den bara ibland och bara nått kapitel. Skumt

    1. Jag förstår precis vad du menar men vad jag minns kom den förra igång sen så man inte kunde lägga i från sig den. Fösta gången jag försökte läsa första boken gav jag dock, helt utan anledning, upp efter första sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *