Utan snus i sju dagar försmäktar vi på denna ö.

Utan snus i sju dagar försmäktar vi på denna ö.

Sjätte dagen som internetlös har bokhyllan fått stryka med. Eftersom jag redan har läst massor, sett ikapp flera serier, sytt på klänningar och kuddfodral, målat om och satt upp ett vitrinskåp och stortstädat kändes det helt plötsligt lägligt att sortera ut ur bokhyllan. Mängder har fått ryka men det ser riktigt städat ut för en gångs skull nu. Men jag längtar ändå tills det finns internet att roa sig med igen också! Vad händer hos er? Det känns som om jag missar allt!

0 thoughts on “Utan snus i sju dagar försmäktar vi på denna ö.

    1. Haha jo, eller så sjukt rastlös bara. Nu ska jag försöka mig på oljemålning också mitt i allt. Men jag skall försöka hålla mer kontakt med internetvärlden ändå, man känner sig lite som ungen som inte blev bjuden på festen annars!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *