Två dagars solsken.

Två dagars solsken.

DSC04053För ett par veckor sedan när solen började kika fram vandrade jag förbi Ladurée och önskade jag att tyckte om macarons. Möjligtvis måste jag faktiskt lära mig.

DSC04056Jag mötte min mamma på Wienercaféet och vi köpte med oss den sista stora hemlan. Den var absolut god, men jag tycker att vanliga semlor är godare ändå.

DSC04060Vi tog och vidare till Svenskt tenn och deras tesalong för afternoon tea medan solen sken rakt in genom fönstret och ville vara med.

DSC04067Sedan såg vi utställningen ”Three decades” av Maria Djurkovic, alla rummen var ljuvliga, men jag ville helst bo här, i 50-talet.

IMG_7904

Vi hoppar framåt ett par veckor till igår klockan 10.00. Jag mötte Elaine vid Marimekko som visade upp vårkollektionen och hade 20% rabatt på alla kläder. Jag hade bestämt redan innan vad jag skulle köpa.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Nämligen denna fantastiska skjorta. Tycker den känns så härligt auktoritär och kulturell på samma gång.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Efter att ha sprungit oss hungriga över stan insåg vi att Wienercaféet fortfarande serverade frukost så vi tog oss dit och beställde varsin kontinental. Ett mycket bra beslut.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Sen fortsatte vi gå i solen, stannade kvickt på Svenskt tenn och köpte en äggvärmare till min mamma, vi åkte till Djurgården för Wasaloppisen som var en stor besvikelse men vi piggade upp oss med Myrorna istället innan det var dags att åka hem.

Processed with VSCOcam with t1 presetPå Myrorna hittade jag detta fodral som kändes som gjutet. Och lördagen avslutades med öl innan jag gick hem och såg på serier bland mjuka kuddar och täcken. Hur har er helg varit?

4 thoughts on “Två dagars solsken.

    1. Hittade du något? Tyckte inte om den ? Jo ganska fett, ganska dyrt med servitriser i frack och sådär. Men helt klart värt att prova ja ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *