Tisdagar med Clara.

Tisdagar med Clara.

20111025-225134.jpg
När jag höll på att packa upp lite lådor med småsaker här hemma igår hittade jag ett presentkort från Akademibokhandeln. Så efter att ha varit på SBI, och velat sno med mig alla böcker de har där, kilade jag raka vägen till Nordens största bokhandel. Jag tror det är det de kallar den i alla fall. Den på Mäster Samuelsgatan. Jag brukar inte vara där alls ofta, lite för stort tycker jag nog. Jag irrade omkring som som en halshuggen höna och tyckte det mesta var lite dyrare än vanligt och det var inte hemtrevligt nog heller. De hade inte Bloodpromise av Mead, inte City of Ashes av Clare, inte De vassa tändernas skog av Ryan och alla, tre, Bradbury de hade hade jag redan. Nåja, tillslut slog jag i alla fall till på Blodröd väg av Young och När jag vaknar finns du inte av Patrick. På vägen hem, efter besvikelsen av att alla kalasklänningar jag provade var för stora, slog jag även till på en påse mini marshmallows som jag fyller på med om och om igen i varma chokladen jag nu dricker i väntan på att det skall bli läggdags.

0 thoughts on “Tisdagar med Clara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *