Throwback thursday; vårens första dag och rosa hår.

Throwback thursday; vårens första dag och rosa hår.

I morse när jag stod och väntade på 06.26 bussen kändes det ännu tydligare. Den är här nu. Vinterjackorna får ta ett steg tillbaka, ge mig sopade gator och vita sneakers. Laleh sjunger det ju så bra här, som Ronjas vårskrik konkretiserat.

574863_10151161120476928_317022739_n

Jag tänker tillbaka på när jag hade rosa hår. Vill så gärna göra en förändring. Men helst vill jag ha håret så långt det bara går. Så får hålla fingrarna i styr.

fae77a1e-719b-42ee-9d48-88f8f3f58c35

I övrigt är jag extremt sugen på att läsa Maria Gripe. Helst skulle jag vilja läsa om serien om Lotten, ni vet, Tre trappor upp med hiss och så vidare, men de har jag ju läst så många gånger. Så nu funderar jag på att ta mig an Skuggserien istället, på sin höjd har jag läst någon av de fyra böckerna ryckt ur sitt sammanhang.

Jag vill också ha sagt att detta korta inlägg har tagit mig hela dagen att skriva på och få ihop, jag är så himla trött denna vecka så att det blir helg imorgon är otroligt efterlängtat!

0 thoughts on “Throwback thursday; vårens första dag och rosa hår.

  1. Alltså böckerna om Lotten!! Mina favvoböcker nånsin!! (Eller okej näst efter sparvel-böckerna då). Förresten så lyssnade jag också på ”vårens första dag” imorse när jag gick till jobbet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *