The Daily Prophet.

The Daily Prophet.

Snart är det dags för sista Harry Potter filmen och jag tänkte visa ett par fina saker som jag stött på i min ivriga väntan.

Någon har gjort en tidningssida från The Daily Prophet med fakta om böckerna. Mycket fint gjort. Här är länk till där jag hittade den.

Det finns nu en o-officiell kokbok. Jag bläddrade i den lite när jag var på SF-bokhandeln i Stockholm sist och om jag inte minns fel börjar den med citronglassarna Dumbledore har i sin mantel i början av första boken. Bara en sådan sak gör den värd att ha. Länk till kokbokens hemsida.

När jag kikade runt på adlibris i jakt på födelsedags önskningar hittade jag det här; Harry Potter Time-Turner Sticker Kit. Det tycks vara en klistermärksbok med ett Time-Turner halsband. Klistermärkena är jag inte så intresserade av, men oh! Halsbandet! Adlibris bild var dock inte lika fin som denna men jag hoppas det är samma för jag är nästan säker på att jag får det. Det fanns även spåkule-kit, ugglan Hedwig-kit, Horucrux-kit, sorteringshatt-kit och trollstavs-kit.

One thought on “The Daily Prophet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *