Tävlingsdags även här!

Tävlingsdags även här!

20120510-200331.jpg

Jag hade lite långtråkigt ikväll, så jag tog ett av de tjusiga citaten jag har nedskrivna i en bok, och ritade. Och eftersom det är en allmänt hängig kväll, och mulet och regnigt säkert överallt, så tänkte jag att någon annan kanske vill ha denna teckning av mig som lite uppiggning? Det är alltså dags för tävling igen, priset är denna orginalteckning (oh, vilket flådigt ord att svänga sig med) i a4 format, man kan sätta upp den på väggen eller ge bort till någon man tycker om eller gömma i sin dagbok eller klä om sin slitna utgåva av Svindlande höjder med. Användningsområdena är oändliga! Skriv en kommentar om du vill vinna, vi nöjer oss med det denna gång så alla har lika stor chans att vinna, men vill man får man såklart tipsa om tävlingen på sin blogg. Vad ska vi säga, söndag kväll? Söndag kväll avslutas tävlingen! Tolvslaget till och med. TIPS FÖRRESTEN! Snart är det dags för morsdag, ni kan tävla, vinna, ljuga ihop att jag är erkänd konstnär, hojhoj vad de flesta mammor borde bli nöjda, konst på morsdag! Seså, må bäste man vinna!

9 thoughts on “Tävlingsdags även här!

      1. Ja, jag är så himla glad över den 😀 Är skitfin! Men nä. Har inte vågat skicka paketet än. Får kanske nämligen besök snart så tänkte skicka paketet med dem. Postgången just nu är väldigt opålitlig nämligen. Men om mina vänner inte kommer så budar jag nog paketet istället. Typ Fedex eller något för hit ska det o det snarast 😀

        1. Haha härligt 🙂 Bra där, man skall alltid pracka på gäster saker så det inte kommer bort i posten 🙂 Fedex har jag tappat tilltron till efter Cast Away… Men det är väl iofs ett gränsfall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *