Spökhistorier i sommarnatten.

Spökhistorier i sommarnatten.

Titel: Utopi #2

Chefsredaktör: Fabian Göranson

Förlag: Kolik Förlag

Utgivningsår: 2011

Sidantal: 128

Betyg: 4/5

Recensions-ex: Nej

Jag har väntat allt för länge för att läsa denna. Pinsamt länge nästan, för denna köpte jag direkt när den kom ut. Och det finns egentligen ingen annan anledning än att det inte blivit av ännu, för nummer ett tyckte jag ju som bekant mycket om.

Nummer två av denna tidning fortsätter hålla måttet, denna gång är temat Spökhistorier och det varvas lika bra som det första numret in i de olika serierna. Den värmländska varulven av Lina Neidestam och Blenda och de sovande städerna av Fabian Göranson är mina favoriter i just detta nummer. Fortfarande tillåter jag inte mig själv att läsa Tea Time i brist på Katten och kimonon och jag stör mig själv på mig själv på grund av det. Det är delvis därför jag inte kan ge Utopi en femma i betyg fastän den förtjänar det, men har jag inte läst hela så går det ju inte. Men det är en fantastisk tidning som jag verkligen har längtat efter och jag är mycket nöjd över att jag börjat prenumerera på den!

0 thoughts on “Spökhistorier i sommarnatten.

  1. Åh har du läst Zelda och Maran? Neidestam är helt fantastisk liksom alla andra kvinnliga serietecknande samhällskritiker, ingen diss mot de manliga men det är de kvinnliga jag ramlat över. Utopi är det bästa på länge 🙂

    1. Nej jag har ju inte det! Eller några Zeldor här och där men inte hela albumet och bara det av Maran som varit med i Utopi men det är helt klart underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *