Sometimes I see, how the brave new world arrives

Sometimes I see, how the brave new world arrives

20111231-132152.jpg
I onsdags var jag som sagt i Uppsala och letade nyårsklänning utan framgång. Min lycka var däremot större på English Bookshop där jag dels hittade The Maze Runner och ett fantastiskt kortfodral som matchar min termos perfekt.
Just nu sitter jag på bussen in till huvudstaden för att fira nyår med pompa och ståt, jag fick sy in en klänning som jag fyndat på Röda Korset i höst. Hade tänk mig se ut som Rita Hayworth ala 80’tal goes soul. Vi får se hur det går! Hoppas alla ni andra har ett strålade nyår också, så hörs vi 2012!

0 thoughts on “Sometimes I see, how the brave new world arrives

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *