Scener ur en helg.

Scener ur en helg.

Så går en helg ifrån från våra liv och kommer aldrig åter. Vi tittar på lite av vad jag hade för mig.


Fredagen stannade jag hemma och städade och diskade för hela veckan, för det hade jag inte haft lust med innan. Men när skedarna tar slut är det dags. Jag petade på mina odlargrejor men kom fram till att det fick vänta till solljus.

Vilket kom dagen efter, hurra!

Jag planterade exakt allt som verkade gott eller fint, som rädisor och lejongap. Status två dagar senare: ingenting har hänt.

Lördagskvällen gick jag dock ut med dessa gulliga! Vi gick till kellys och drack kvällens tips; starköl.

Vi tar en till bild på dem bara för att Erik tittar rakt in i kameran här!

Söndagen spenderades med att äta hemgjorda falafels och kolla på animerade kortfilmer på youtube. En helt klart bra helg. Hur var er?

0 thoughts on “Scener ur en helg.

  1. Du kan dina gamla psalmverser, ju [Så går en dag ifrån vår tid …]. Mer än så kan inte jag av den. Men helgen har varit schysst. Heldagsexkursion med fågelskådning igår och vandring tills vi nästan stupade. Såg våra första tranor och skrattmåsar och starar. Sånglärkor i massor sjöng över fälten. Tofsvipor. Det blev vårkänsla av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *