Saker jag inte gör.

Saker jag inte gör.

Jag är sjuk. Den sämsta sorten, feber och hängig och skelettbenen gör ont och snuva och halsmandlar och tonsillerna (fast egentligen vet jag inte var de sitter eller hur de gör ont, men ändå). Jag orkar inte ta mig an någonting. Inte ens recensera Jokern eller läsa klart Drottningen vänder blad som jag knappt har 40 pyttesidor kvar av. Jag vill inte ens titta på en tv-serie. Jag hoppas jag blir bättre framåt kvällen. Tills dess läser jag era bloggar, något jag faktiskt klarar av, och dricker mängder av vatten.

0 thoughts on “Saker jag inte gör.

  1. Det är verkligen illa när man är så sjuk att man inte orkar läsa. Det är ju annars det enda som är bra med att vara sjuk, att få ligga i sängen och läsa hela dagen. Plus äta hur mycket glass som helst såklart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *