Sagostund med tant Clara!

Sagostund med tant Clara!

Faktiskt så piggade detta upp en aning, så jag hoppas att den gör det för er med om ni har en hängig torsdag. Boken heter Olssons Pastejer och är skriven av Peter Cohen och illustrerad av Olof Landström. Den är utgiven av Rabén & Sjögren och kom år 1988.

13 thoughts on “Sagostund med tant Clara!

    1. Jag funderar på om jag skall ta mig an en mamma mu bok nästa gång kanske, men jag har en sådan himla dålig vana att jag blir helt distanslös där och går in med håll och hår och skriker och gör röster…

        1. Jag har fått höra att det skär i öronen när jag skall porträttera kråkan, men det kan inte hjälpas. Alla måste ju förstå att han har en fruktansvärt hemsk röst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *