Så här ser det ut.

Så här ser det ut.

20130318-221549.jpg
Såhär ser det ut på mitt matbord just nu. Idag skickade jag in tentan till den åh så tråkiga konsthandelskursen, men jag har här raddat upp för att tidigt imorgon bitti stiga upp och ta mig an hemtentan i Muminkursen. Det kommer bli mycket roligare!

20130318-221846.jpg
Och såhär ser det ut i det lilla vitrinskåpet jag målade om här om dagen. Det huserar muminhusgeråd och taket låtsas att det är godisaffären Pippi Långstrump besöker.

20130318-222106.jpg
Och sist men inte minst, såhär ser det ut i min samling med olycksaliga syskon. För ett par veckor sedan hade jag bara två i inbunden utgåva men nu har jag på loppisar och liknande lyckats hitta många fler. Nu saknar jag bara fyra stycken tills jag kan börja läsa hela serien!

0 thoughts on “Så här ser det ut.

  1. Ah, Muminkoppar. Jag har bara en, en orange med hattifnattar. Jag har även ett fodral med hattifnattar på till min mobil. 😉

    1. Ja men den är ju hur fin som helst!! Jag hade kunnat svära på att jag också har den, men nu hittar jag den inte – panik! Såg förresten att det finns kakformar som hattifnattar!

  2. Var läser man en Muminkurs om man får fråga?
    Vad gäller olycksaliga syskon så har du något riktigt roligt framför dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *