Rastlöshetens mini-utelivsguide vecka tjugoåtta

Rastlöshetens mini-utelivsguide vecka tjugoåtta

Dolce på Lydmar Hotell
Hallå! Pass på, livet och sommaren hände! En supersen utelivsguide kommer därför lastat här. Jag har nästan nyss kommit hem från Lydmar Hotell där Dolce spelade och ölen var svindyr, men solen sken. Min cykel är äntligen hel och pyntad, ska visa i vekcan, och det är en jäkla FRÖJD att susa runt på den! Sju minuter och tjoff så är en på jobbet! Och att se Stockholm från en sadel är en helt annan sak än till fots, mycket härligare.
För mig är det sista veckan innan semestern och på söndag tutar jag upp till Norrland. TACK OCH LOV, då jag morskt nog bokade hembiljett först två veckor senare, visade det sig att Karoline ska vara uppe samtidigt och att vi bor 44 minuter ifrån varandra, sådan dröm! Förmodligen kommer vi dessutom åka på Trästocksfestivalen, som, inte nog med att Säkert! och Johan Arijoki spelar där, dessutom är gratis, livets liv hörni!
Men, över till denna vecka, och en go liten spellista jag håller på med, svensktextat pop och punkigt. Den får fyllas på efterhand och är rar som bara den. Och glöm inte att både utelivsguiderna för dating och uteserveringar finns!

FEM FINA SAKER ATT GÖRA I VECKAN:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *