Rastlöshetens mini-utelivsguide vecka 26.

Rastlöshetens mini-utelivsguide vecka 26.

Glad midsommar! Hoppas helgen er var fin, min var kalasbra! Tänkte visa hur tjusig min folkisdirndl var i morgon, men tills dess kan vi se på ett par ting som händer denna sommarvecka. Själv ska jag på alla födelsedagskalas i helgen men tänkte även hinna med några spridda indieklubbar, och kanske Elton John på Grönan. Detta är topp fem vad jag tycker en kan gör denna vecka:

  • 2/7 Elton John på Gröna Lund. När en legend som detta kommer på besök är det så gott som obligatorisk närvaro, ifall det inte dödsregnar kommer jag därför ta båten över.
  • 28/6 Josefin Öhrn + The Liberation/Tussilago på Trädgården. Trädgårdens livesessions är himla fin ändå, och alltid glatt att få en helkväll, tre band och bra uteställe för bara 100 slantar.
  • 1/7 Natten #42 – Nobelberget. Natten har ju skött sig för gräsligt de senaste gångerna, med skyhöga priser, monumentala köer och noll personal i barerna. Men nu är det sommar och kanske går det lite smidigare då, tryckaremusiken är ju oöverträfflig.
  • 30/6 Indie fridays premiär – Debaser. Så glatt, stora förhoppningar för detta. Från och med denna fredag blir det indie på Debaser på fredagar. Denna första gång spelar alla sommarens DJ:s dessutom lite huller om buller.
  • 1/7 Common People: Hylla Manchester – Bar Brooklyn. Britpopklubb som kör med fyra liveakter och håller till i den del av Debaser som faktiskt har uteservering, mycket bra när värmeböljan slår till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *