Pojkar, pojkar, pojkar.

Pojkar, pojkar, pojkar.

Det var så länge sedan sist, men nu tyckte jag att det var dags att ta del av en tematrio igen. Denna gpng vill Lyran att vi berättar om tre böcker med mansnamn i titeln. Mer info hittar du här, som vanligt!

1. Bilbo – en hobbits äventyr av J.R.R. Tolkien. Jag älskar detta äventyr från början till slut och både ser fram emot och bävar inför filmerna, men rekommenderar ändå er alla starkt att läsa den, oavsett om ni planerar att se filmatiseringen eller inte.

2. Kalle och chokladfabriken av Roald Dahl. Och även uppföljaren Kalle och den stora glashissen är helt klart en klassiker som även de bör läsas, eller, om man vill ha extra roligt, lyssna på inspelningen med Ernst Hugo Järegård som uppläsare.

3. Listigt, Alfons Åberg av Gunilla Bergström. Detta är min solklara Alfons favorit, det går inte att komma ifrån, han är ju så sjukt listig. Och storkusinerna med klocka på armen. Redig igenkänningsfaktor där.

0 thoughts on “Pojkar, pojkar, pojkar.

    1. JA! Men det svåra är, i alla fall om man skall somna in till den, att veta vilken volym man skall ha på då han ömsom viskar och ömsom panikskriker när han läser.
      Jag har bara sett en gång, när den kom ut men skall se om den snarast!

    1. Jag är inte heller lika förtjust i glashissen men tyckte ändock att den förtjänade att nämnas när båda var Kalle böcker. Häxorna är verkligen lysande, såg om filmatiseringen från 90-talet någon gång nyss också, fantastisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *