Packa Claras skolväska. En mindre populär variant av Packa pappas packsäck.

Packa Claras skolväska. En mindre populär variant av Packa pappas packsäck.

20120910-225926.jpg
Imorgon börjar skolan. Fantasy 7,5 poäng som synes. Mycket spännande. Och jag springer som självklart är runt som en skållad höna och försöker packa skolväskan. Den uppmärksamme ser också att någon vid namn Kalle, belönad med ett hjärta, också kommer hem. Så vad jag trodde skulle bli en skolväska full med pennor och skrivböcker skall även knäcka extra som översovningsväska. Det gör det inte lättare att packa alls. Och dessutom tycks jag ha tappat bort både legitimation, busskort och kontokort någonstans i mitt rum. Men stunt i det! SKOLSTART! Och KALLE KOMMER HEM! OCH jag läser Övärlden för första gången, precis så bra som jag alltid tänkt mig.

0 thoughts on “Packa Claras skolväska. En mindre populär variant av Packa pappas packsäck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *