På resande fot med rufsigt hår.

På resande fot med rufsigt hår.

20121009-103207.jpg
Jag ville bara deklarera att jag lever och mår, äter bullar och och ser på skräckfilm. Jag har däremot inte varit hemma sedan i torsdags och Kalle, som jag har varit hos i två dagar, har ingen dator. Och jag vill inte blogga om kontrast från mobilen. Jag hade tänkt åka hem igår men då fick vi för oss att Kalle behövde ett piano, vilket jag givetvis blev taggad på då jag är den av oss som kan spela, så vi for runt hela jorden och provspelade känns det som. Utan lycka såklart. Och idag är det ingen idé att åka hem förrän efter min Fantasyföreläsnig som slutar först åtta. Men jag börjar längta hem till moderniteter som datorer och hårborstar nu. Förhoppningsvis blir allt som vanligt snart. Och jag har världens gulligaste seriealbum att recensera, ni kommer älska det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *