On the road.

On the road.

Jag åker bil och jag har åkt i ack så många timmar. Mottagningen börjar likna radioskugga och att ladda upp detta inlägg kommer antagligen ta en kvart. Solen har nu sin helhet gått ned och det är mörkt utanför så att fortsätta läsa kommer inte gå. Hittills har jag läst ut Feber och tagit mig igenom nästan halva Twilight – Den officiella illustrerade utgåvan. Och sen släktes solen. Den är bra än så länge, inga större nya förklaringar till Twilight universumet som böckerna inte ger men det är fint att ha det mer som ett närmare uppslagsverk. Jag vet inte riktigt vad jag skall ta mig till med begränsat internet och inget ljus. Jag antar att jag kan lyssna på någon ljud bok men… Jag vill ju känna på boken också. Nåväl. Nu  skall jag sluta klaga. Hoppas alla har en underbar påsk!

0 thoughts on “On the road.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *