Och vinnaren är…

Och vinnaren är…

Tävlingen är nu en gång för alla avslutad! Bland mina många deltagare var svaret hiskeligt svårt och jag förstår att de deltagande håller andan av förväntan! Jag skall inte hålla er på halster längre, vinnaren är -trumvirvel- Marie från Underbara Böcker!!!

Hennes motivering löd följande:

När jag var mindre, kanske 10-11 år gammal läste jag Alexandre Dumas De tre musketörerna och blev helt förälskad i D`Artagnan. Lånade den säkert 5-6 gånger från biblioteket innan jag äntligen fick mitt alldeles egna exemplar i julklapp. Det står fortfarande på hedersplats i bokhyllan och påminner mig om många mysiga lästimmar i flickrummet hemma hos mamma och pappa.

Hurra hurra hurra! Maila mig din adress så skickar jag iväg boken!

0 thoughts on “Och vinnaren är…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *