Nyfikentoppen vecka 4.

Nyfikentoppen vecka 4.

Jag sitter just nu på lektion men förstår ingenting så jag tänkte göra en sneak peak på nyfikentoppen. Just nu har jag bara en bok att föra dit nämligen, men den verkar så bra att det gör nästan inget!

20120127-162807.jpg
Brave new love, detta är en samling dystopiska kärleksnoveller av bland annat Carrie Ryan som skrev De vassa tändernas skog. Boken kommer ut i februari och jag som hade tänkt att muntra upp denna trista fredag med att beställa några böcker börjar nu att överväga att vänta in denna.

0 thoughts on “Nyfikentoppen vecka 4.

    1. Hejhej,
      haha ja det var hos dig jag delade med mig av mitt Coelho-hat ja! Kul att du har hittat hit så kan vi hata ihop! Och älska annat, givetvis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *