My face is a mask I order to say nothing about the fragile feelings hiding in my soul.

My face is a mask I order to say nothing about the fragile feelings hiding in my soul.

Jag har fått en feeling för att vilja läsa indianböcker. Kanske på samma sätt som ungdomar på 50-talet läste röd och grönryggade indian och cowboysar böcker, men hellre ur indianernas perspektiv än cowboysens. Så jag har goodreadat lite i jakt på något att sätta tänderna i, tidigare har jag bara läst Celia Rees Häxa-serie eller böcker som Twilight där indianerna endast figurerar i periferin. Detta är vad jag har hittat som jag tror skulle kunna vara bra, men ni får gärna komma med tips om ni vet om någon jag missat.

Vad tror ni? Är det något att satsa på här?

0 thoughts on “My face is a mask I order to say nothing about the fragile feelings hiding in my soul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *