Lyrans Bästa-lista; Bästa Bilderboken.

Lyrans Bästa-lista; Bästa Bilderboken.

Jag har bestämt mig för att vara med på Lyrans Bästa-lista. Jag gör en per dag så jag inte väljer alla på en gång och sedan ångrar mig. Det är en svår men mycket bra lista. Idag är det bästa bilderboken som gäller. Rätt och slätt blev det Hur gick det sen av Tove Jansson, bra bilder i den bilderboken. Och jag älskar att det är skärningar i varje bild till nästa uppslag. Lurigt och fint. Vi tittar på några av bilderna.

Jag älskar två och trefärgs bilder och denna är min favorit i hela boken. Mamman strålar och rosorna är tjusiga och huset är litet och glatt och allt är bra igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.