Kommande önskningar.

Kommande önskningar.

Idag är jag ledig. Vilket är underbart. Jag skall snart gå till Röda Korset, fika ostmacka och kaffe, och rota bland böckerna. Men innan det tänkte jag visa några av de böcker från den kommande sommaren och hösten som jag ser mest fram emot, denna lista är dock inte komplett då inte alla förlags kataloger ännu är det heller. nåväl:
När jag vaknar finns du inte av Cat Patrick från B.Wahlströms, utkommer i september. Känns som att den antingen är fantastisk eller en ordentlig flopp.

Tystnaden i bruset, av Patrick Ness, från Ponto Pocket, utkommer i augusti. Har helt missat denna serie men det verkar onekligen spännande och i augusti blir det mycket studiemedel att köpa så då känns det bra att den kommer som pocket för oss begränsade själar.

Nicke Nyfiken i leksaksaffären, av Margret & H.A. Rey, från Rabén och Sjögren, utkommer i september. Nicke böckerna är ju så fina och får jag någonsin barn vill jag att de skall få läsa om allt Nicke gör så det är bara att samla dem.

Den lille mannen och Gud, av Kitty Crowther, från Rabén och Sjögren, utkommer i augusti. Jag har ännu inte läst något av förra årets Alma-pristagare och utan att läsa för mycket baksidetext av denna tror jag att den blir en bra första bok för mig. Påminner mig spontant om Ulf Starks Ängeln och den blå hästen.

Bilderboksretro – 50-talav Lisa Bjärbo, från Rabén och Sjögren, utkommer i september. Som den barn och bilderboksnörd jag är, är denna bok och de kommande i serien verkligen något jag ser fram emot.

Blodröd väg, av Moira Young, från Rabén och Sjögren, utkommer i augusti. Verkar vara en dystopi med spänning och kärlek. Utan att ha velat läsa för mycket om den tror jag att den kommer vara bra.

Den stora planeten, av Stephen Hawking och Leonard Mlodinow, från Norstedts, utkommer i september. Jag har länge tänkt läsa Kosmos – en kort historik och har faktiskt både den gamla och den nya, uppdaterade utgåvan så därför ser jag fram emot även denna.

En kärleksförklaring, av Ida Linde, från Norstedts, utkommer i september. Detta verkar vara en märklig bok, men jag anar också att den är smått fantastisk.

Yttersta offret, av Richelle Mead, från Bonnier Carlsen, utkommer i augusti. Sista delen om Rose och Dimitri på svenska. Och de är obeskrivligt mycket snyggare än de engelska.

0 thoughts on “Kommande önskningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *