Kola är djävulens påfund.

Kola är djävulens påfund.

Jag har haft en förfärlig dag. Jag vaknade på tok för tidigt och kunde inte somna om fastän jag var så trött att ögonen gick i kors. Och sedan skulle jag gå ärenden, där ibland köpa mig en finfin bok att läsa i påsk, men huvudvärken sprängde så jag fann ingen njutning alls i det. Efter en tupplur gick huvudvärken dock över och jag ställde mig att koka kola att ge bort i påsk. Och kolan stänker över hela min hand och jag har så ont nu att detta tar mig evigheter att skriva. Och jag som har flera inlägg att skriva ikväll och tidsinställa då jag nog åker bort i påsk. Kola. Dödligt varmt. Jag blir arg bara jag tänker på det. Bäst att det går över till senare ikväll.

Nåväl, för att det inte skall vara helt orelaterad i bokbloggandets värld tänkte jag visa några fina bokomslag jag hittat på Book Cover Archive.

Kanske blev lite väl många men det här gick så bra att göra trots invalidiserad vänsterhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *