”Jag står på tröskeln med den tidiga vinterskymningens första dimmor.”

”Jag står på tröskeln med den tidiga vinterskymningens första dimmor.”

20111025-075505.jpg

Det var gruvligt tidigt när jag klev upp i morse, isande kallt och dimmigt. Knappt tre timmar hade jag sovit, först fastnade jag i Bladen brinner tills den var utläst och sedan i en radioteater uppläsning av Bilbo. Nu sitter jag på bussen på väg in till Svenska Barnboksinstitutet för att ha bibliografilektion. Bussen är kall och blåsig, men jag har sparkat av mig skorna, virat halsduken om benen, tagit en snus och börjat läsa en ny bok som verkar mycket lovande, som synes.

0 thoughts on “”Jag står på tröskeln med den tidiga vinterskymningens första dimmor.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *