Jag är sen, jag är sen, jag är sen!

Jag är sen, jag är sen, jag är sen!

Jag har inte tid att blogga, inte tid att läsa bloggar, inte tid att läsa böcker jag faktiskt vill läsa, jag har inte tid att baka och jag har heller inte tid att sväva runt som lucia hela långa dagen. Sorgligt men sant. Däremot har jag tagit mig för att skicka mitt bokbyte paket idag. Men i övrigt har jag händerna fulla med uppsatsarbete. Men den skall bli klar på fredag så jag äntligen kan få jullov. Det är säkert mer än jag som sitter med sina slutarbeten eller uppsatser eller bara tentapluggar i största allmänhet så jag tänkte dela med mig av ett tips! Det både piggar upp och hjälper koncentrationen, om man är som jag i alla fall. Det vill säga blir gruvligt rastlös och inte kan koncentrera sig när det är knäpptyst och hemskt. Då brukar jag när jag pluggar sätta på en film i bakgrunden, en jag redan sett och slipper hänga med i. Sådan med strålande musik är extra bra, här är några förslag:

0 thoughts on “Jag är sen, jag är sen, jag är sen!

  1. Snart så hoppas jag få iväg ett grönt bulligt paket till dig. Allt är klart, inväntar bara en bokleverans som verkar dra ut på tiden.. (Gissar att de har mycket nu i juletider!) Meddelar när allt är postat och hoppas innerligt att det blir senast på fredag som ju är sista dagen! Lycka till med uppsatsskrivandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *