Inköp, kontaktannons och irritationer.

Inköp, kontaktannons och irritationer.

Jag har inte skrivit sedan i lördag, jag vet. Och det är redan måndag. Måndagar är ju dagar jag har tid att ägna mig åt sådant här men tydligen inte idag. Skall försöka få ihop något innan kvällen är över så finns det att läsa imorgon i alla fall! Men något jag verkligen irriterar mig på, trots all annan ljuvlighet i detta, är att ni är många bokbloggare som refererar till hyllplan som faktiska hyllor! Missförstå mig rätt, jag älskar alla book-shelfs tours som kommit den senaste tiden och det är verkligen roligt att se vad ni har för böcker hemma, men hur kul det än är så innehåller inte en hylla flera hyllor, en hylla består av flera hyllplan, vi om några borde väl veta detta? Någon måste väl hålla med mig här ändå?

Så det var det jag ville ha sagt. Och för att inte lägga all irritation på er som gör detta överkomliga misstag tänkte jag istället irritera mig på bokhandlarna en stund istället. I fredags skulle jag, trots regler om fynd och att låna innan köpa och så vidare, få införskaffa fortsättningen på The Maze Runner. Torsdagskvällen spenderades således med att undersöka alla huvudstadens bokhandlares hemsidor i jakt på denna. Miss överallt. Till sist fann jag till min lycka ut att The English Bookshop skulle ha den och kunde lungt somna.

Väl där dagen efter var inte boken där. Inte ens lite grann. Men de var rara nog att beställa hem den till mig så jag skall få hämta ut den när det passar mig. Men jag hade ju bestämt mig för att få en bok, och då kan jag inte gå boklös hem. Efter många valmöjligheter slutade det med att jag köpte Divergent av Veronica Roth.

Hoppas den är minst lika bra som omslaget, däremot finner jag det oroväckande att Melissa Marrs utlåtande står på framsidan då jag inte alls tyckte om hennes serie.

Sen fick jag även av min moster denna ljuvliga Book Club Journal, alltså ingen en läsdagbok utan en bok enbart utformad för bokklubbande, och jag har inte/är inte med i någon! Är det ingen som vill klubba lite med mig? Det kan vara över internet till och med! Bara jag får användning av denna bok!

0 thoughts on “Inköp, kontaktannons och irritationer.

 1. Vart köpte ni den fina boken för bokklubb?
  Själv är jag redan med i en bokklubb och tror inte jag har tid för någon mer eftersom jag är en långsam läsare 🙂 Jag hoppas någon annan nappar på din förfrågan. Lycka till!

  1. Den är från Slottsboden i Stockholm men jag hittade att den finns, visserligen som tillfälligt slut, på både bokus och adlibris annars!
   Tack så mycket 🙂

 2. Haha var den min du syftade på då eller? 😛

  Mina är ju lite annorlunda så de kan väl ända nämnas som hyllor är ju separata delar eller?

  1. Hahaha nej din tycker jag räknas som hylla för hylla, tänkte mer vanliga billyhyllor! Måste se klart din film också, hann bara fram till de olästa, men det var mycket fint 🙂

   1. Men du har lärt mig något. För nästa video kommer jag irritera dig rejält tyvärr ^^ Då blir det mycket snack om ”hylla ett” osv. istället för ”hyllplan ett” 😛

    Men sen har språkriktighet/språkkunskaper aldrig varit min starka sida 😛

    Så en tidig varning för nästa gång 😉

    1. Hahaha jag kommer titta ändå! Det är ju bara en pytteliten grej att irritera sig på i något så bra! Dessutom kollade jag in min gamla tur sen april eller så och jag är minsan inte helt oskyldig heller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *