Icke bokrelaterat men ännu viktigare.

Icke bokrelaterat men ännu viktigare.

Jag umgås mycket nu, det känns viktigare än att läsa för tillfället. Att vara med dem jag tycker om. Jag håller dock på med Mörkt liv vid sidan av och den borde bli klar i natt eller imorgon. Men. Jag har funderat. Jag har velat fram och tillbaka. Hur personlig vill jag vara? Vill jag gå in på djupet av mitt privatliv här? Både ja och nej såklart, ni får gärna veta alla mina hemligheter om mina böcker men hur sugen är jag på att berätta om mina vänner? Och framför allt de som inte finns längre? Men tillslut kom jag fram till att detta är för viktigt för att lämnas osagt, även om detta kanske är fel forum, bokblogg och allt. Hur som helst. Jag vill stjäla lite av er tid och uppmärksamhet ändå. Min vän blev natten till söndagen misshandlad så brutalt att han avled under söndagen. Helt provocerat i kön för att köpa en hamburgare. Han var en helt fantastisk människa och vi saknar honom för mycket. Men istället för att bara vara arga och ledsna har vi valt att starta en minnesfond för att dels hjälpa hans familj men också uppmärksamma gatuvåldet. Ni behöver inte skänka några pengar, det är helt frivilligt, men jag skulle ändå uppskatta om ni tittade på länken, tänkte efter, visade för era barn om ni har sådana, sprider vidare om ni vill, bara gilla på facebook räcker gott och väl för att veta att stödet finns där. Gör egentligen vad ni vill alls. Jag vill bara känna att jag har gjort så mycket jag har kunnat. Efter detta skall jag försöka denna blogg vara just en bokblogg. Aaron Caceres Minnesfond hittar ni här.

0 thoughts on “Icke bokrelaterat men ännu viktigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *