I wish I had a river I could skate away on.

I wish I had a river I could skate away on.

Jag sköter mig icke när det pågår uppsats skrivande. Icke. Mitt rum ser ut som ett slagfält, jag glömde äta på hela dagen idag och när jag kom på för en kvart sedan det insåg jag att jag dessutom hade glömt att handla, Ica hade stängt och jag hade inte tid att laga mat i alla fall. Så min käre far fick skjutsa mig till en öppen matvarubutik så jag kunde få köpa färdiglagat som alltid är i för stora portioner för mig men jag rationaliserade att det borde jag ju orka nu när jag inte ätit på hela dagen. Jag hade fel. Jag är nu så mätt att jag inte kan röra mig.

MEN! En ljusning börjar närma sig, ett slut på detta helvetesgap kan anas och jag borde vara klar med uppsatsen ikväll. Fram till tolv tycker jag att det borde ta. Men sedan, sedan borde jullovet stå för dörren som en fantastisk hägring att gripa tag i.

0 thoughts on “I wish I had a river I could skate away on.

  1. Hoppas du lyckats bli färdig vid det här laget! Jag minns hur det var när jag skrev slutet på min c-uppsats, sista veckan satt jag inne och skrev vad som kändes som dygnet runt. Städade inte, åt inte, andades knappt… Det tog ett litet tag att bli normal igen men jag kan i alla fall glädjas åt att det blev en uppsats och att jag fortfarande är stolt över att jag fick ihop det 🙂 Heja dig, hoppas att du får ett lugnt välförtjänt jullov nu!

    1. Ja jag blev klar. Tre minuter i tolv var jag färdig och det var fruktansvärt skönt. Orkade knappt läsa igenom den på morgonen för jag var så förjordat trött på den utan skickade bara in så fort man kunde klockan tio. Huruvida det var en smart idé får jag se senare, men jag blev klar i alla fall. Och jag har jullovat som bara den sedan dess! Hoppas du också får bra med jullov!

  2. Åh vad jag hade velat skriva att jag postat det gröna paketet.. men jag väntar fortfarande på paketet från Adlibris som jag beställde den 7:e. Har ringt posten idag och försökt göra efterforskningar. Eftersom adlibris envisas med att skicka det som brev så blir det B-post och kan ta upp till 4(!) arbetsdagar att nå fram. Idag är det dag 3 enligt posten! Jag blir galen och frustrerad och jag skäms för att det blivit försenat. Jag gillar inte att vara försenad.. men nu vet du läget..

    1. Det är ingen fara alls, det är ju mycket nu så pass nära jul. Alla önskelistor till jultomten och såvidare som skall fram. Ingen fara alls att det är försenat så tänk inte mer på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *