I valet och kvarnen.

I valet och kvarnen.

Mina ögon går nästan i kors så trött är jag, men jag är likväl här så det är bara att bita ihop. Jag vet att jag har varit försvunnen i ett par dagar igen, men nu är nästan alla mina böcker på plats, tänkte ordna det allra sista idag. När dagen egentligen har börjat. För egentligen är jag absolut inte vaken ännu. Jag ligger som en zombie i min säng och uppdaterar mitt universitetskonto. Jag skall nämligen läsa Litteraturvetenskap II på SU i höst och då får man välja en tema kurs, antingen Svensk Novell, Magisk Realism eller Barn och Ungdomslitteratur. Jag vill givetvis läsa det sistnämnda men det är först till kvarn som gäller på anmälningen och väljandet görs tillgängligt ”måndag morgon”, härligt specifikt. Så jag uppdaterar och uppdaterar. Jag vill inte läsa Svensk Novell. Jag har precis insett att jag igår, i ett försök att vara redo och förutseende beställde dyr kurslitteratur till Barn och Ungdomslitteraturen, nämnde jag för övrigt att det var först till kvarn som gäller? Så jag uppdaterar. Med ögon som går i kors. Uppdatering kommer.

0 thoughts on “I valet och kvarnen.

  1. Har också läst barn och ungdomslitteratur på SU, när jag sökte den kursen var det inga problem med först till kvarn. . Magisk realism är däremot poppis, åtminstone när jag läste. Men i alla fall en sjukt bra kurs och det ska bli roligt att höra vem du får som handledare. 🙂

    1. Näe… det var inga problem alls. Men jag lyckades övertyga mig själv om att alla ville läsa den sådär sju på morgonen när man i allmänhet är lite schitzo. Jag tror Kristin Hallberg blir handledare? Eller det är hon som leder kursen i alla fall! Jag älskar henne! Toppgumma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *