I min fattiga studentbrevlåda.

I min fattiga studentbrevlåda.

20130715-153929.jpg
Idag låg dessa fina böcker i min brevlåda, vilket inte kunde vara en dag för tidigt. Jag läste ut den elfte Sookie boken för nästan en vecka sedan, och sedan dess har jag läst nästan 150 sidor av Celia Rees Savoy men den är verkligen inte i klass med hennes Häxa-böcker. I alla fall inte ön, tyvärr. Sedan har jag ju läst i Sommarboken men den vill jag spara på och läsa långsamt, så en verklig bladvändare var precis vad jag behövde! Och en kitschig dagbok, såklart.

0 thoughts on “I min fattiga studentbrevlåda.

  1. Håller med dig om Savoy! Inte alls lika bra som hennes tidigare böcker. Har du läst Pirater? Vet inte om den ”håller måttet” än idag, men den var en av mina absoluta favoriter när jag var yngre!

    1. Jag har inte läst den ännu, men jag tyckte nästan att det hintades i Savoy att huvudpersonen, som jag inte för mitt liv kan komma på vad hon heter nu, skall härstamma från de i Pirater? Skall nog ge den en chans dock, trots att Savoy inte imponerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *