”I came in here for that special offer, a guaranteed personality”

”I came in here for that special offer, a guaranteed personality”

Jag har köpt två onödiga, men så himla efterlängtade, saker. Först dessa underbara knivar som lyser upp vilket kök som helst. Franska, och egentligen superdyra, men detta fyrpack var redan lite billigare än att köpa dem en och en och sedan var packet på halva priset på Åhléns idag. Höjden av fynd.Och efterlängtad sak #2 är en kritvit foundation. Inte utblandad här visserligen, men helt vit som synes. Den skall tydligen vara strålande att ljusa ut ”vanliga” foundations med, exakt alla mina är för mörka för mig tillräckligt länge under året för att jag ska tröttna. Och eftersom jag tänkte vara extra duktig med solskydd i sommar kommer nog denna behövas ändå. Så jag är alltså orimligt nöjd med mina rosa knivar och min vita kräm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *