Hur kan jag ha missat detta?

Hur kan jag ha missat detta?

TheStarlightBarking

 

Jag har ju länge talat gott om De hundra och en hundarna av Dodie Smith, det kan vara en av de mest romantiska böckerna jag vet. Vilket känns märkligt när den handlar om hundar huvudsakligen. Men precis i början när äktenskapet beskrivs och hur de går sina kvällspromenader är för fint för att vara sant.

Givetvis har jag full koll på att Disnet gjorde en uppföljare till deras filmatisering av boken, men att det faktiskt fanns en fortsättning i bokform hade jag ingen aning om. Och omslaget till The starlight barking är ju hur fint som helst, att ha denna utgåva, och den matchande De hundra och en hundarna vore verkligen något.

il_fullxfull.212619288

 

Hur fina som helst, men svåra att få tag på. Utgåvan som finns just nu är en hemsk sak mixad med Disney adaptionen. Däremot såg jag nu att del ett kommer ut av Vintage Classics i år, vilket får mig att hoppas att de ger ut del två med. Och Egmont Heritage gav ut den förra året så kanske har de den andra på gång med.

0 thoughts on “Hur kan jag ha missat detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *