How to Live Safely in a Science Fictional Universe

How to Live Safely in a Science Fictional Universe

Idag skulle jag träffa en god vän och gå på en såndärna sminkkurs på BodyShop, vi skulle mötas på Östermalmstorg och i deras uppgång mot Stureplan finns som bekant en fälla, ett PocketShop med andra ord. Jag fann mig självklart där inne klämmandes på alla böcker jag helst ville stoppa i väskan och rusa i väg med. Det var nämligen inte alls köpetider, jag har nyss fått hem bokpaket och skall icke köpa mer nytt innan jag blir rik eller i alla fall får ett jobb. Dessutom vill man ju köpa något tjusigt smink när man är på sminkkurs, jag såg för övrigt ut som en transvestit när jag gick från BodyShop men det hör inte hit. Den största sorgen att lämna kvar på PocketShop var How to Live Safely in a Science Fictional Universe av Charles Yu.

Tjusiga, tjusiga rymdpickadoller på frammen och jag minns att det var en slående baksidetext på en mening eller två. Den lyckas jag dock inte hitta här på internet. Men det går att läsa flera sidor här, på Amazon, jag lät mig själv dock bara läsa första stycket för bara det fick ha-begäret att skena. Att läsa alla de där sidorna skulle antagligen utlösa panikbeställning.

There is just enough space inside here for one person to live indefinitely, or at least that’s what the operation manual says. User can survive inside the TM-31 Recreational Time Travel Device, in isolation, for an indefinite period of time.

Som jag vill ha denna bok!

0 thoughts on “How to Live Safely in a Science Fictional Universe

  1. har läst den, och måste säga att jag peppade lika mycket som du innan och blev besviken. eller nja, den levde inte upp till mina sjuuukt höga förväntningar åtminstone.

    1. Åååh nej! Inte besvikelse! Jag vill att den skall vara underbar! Men jag förstår hur du menar, kanske borde försöka hypa ned mig själv innan jag läser den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *