Härliga tider, strålande tider!

Härliga tider, strålande tider!

20111221-125222.jpg
Idag kom det paket till mig från min hemliga bokvän, det hela var förstås olidligt spännande! Jag tänker inte ljuga ihop att jag har någon form av sans, utan jag slet upp paketet direkt! Tack och lov för det, för det var underbart!

20111221-125536.jpg
Det innehöll tre (tre!) böcker; Låt den rätte komma in av Johan Ajvide Lindqvist, Jonas bok av Eden Maguire och Man kan inte hindra ett litet hjärta från att älska av Claire Castillon. Rätt inprickade alla tre för jag vill läsa alla, även om jag är lite rädd för Låt den rätta komma in. Men även jag måste bli vuxen och lära mig läsa skräck!
Sedan var det strålande, färgglatt godis, juleskum, tablettaskar och Maoams. Kaffe som luktar underbart, muffinsformar och två av den hemliges favoritrecept! Och ett juligt brev med förklarigar till innehållet skrivet med mycket snygg handstil! Tack så hemskt mycket! Tack också till En bok om dagen som gör detta möjligt gång på gång.
Efter att ha kommit i kontakt med min inre Ture Sventon och gjort detektivarbete utan dess like kommer jag gissa att min hemliga bokvän är Ellisons blogg, har jag rätt månntro?

0 thoughts on “Härliga tider, strålande tider!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *